Viljelymoduuli

Huippumoderni toisen sukupolven viljelymoduuli

EkoFARMER on huippumoderni toisen sukupolven viljelymoduuli, joka tuottaa satoa lähes missä tahansa ympäristössä niin kaupungissa kuin maaseudulla. EkoFARMERissa hyödynnetään korkean teknologian ratkaisuja, joilla voidaan luoda lähes mille tahansa kasville sopiva optimaalinen kasvuympäristö. Ainoa rajoite viljelykasvien valinnassa on moduulin korkeus, joka on suurin piirtein samaa luokkaa kuin laivoissa käytetyissä kuljetuskonteissa. Lämpötilaltaan ja ilmankosteudeltaan säädeltävässä moduulissa voidaan tuottaa satoa vuorokaudesta toiseen, ympäri vuoden.

Helppoa viljelyä

  • EkoFARMERin sisällä olevat kasvit on järjestetty kerroksittain, jotta moduulin viljelypinta-ala voidaan maksimoida.
  • Suurin osa viljelyprosessista on automatisoitu, joten esimerkiksi kasvien kasteluun ei tarvita työvoimaa.
  • Täysin automatisoituja prosesseja voidaan säätää manuaalisesti, jotta kullekin kasville saadaan luotua täydellinen kasvuympäristö.

Tuoretta lähiruokaa 24/7/365

  • EkoFARMER-yksikön tehokkuus ja kannattavuus nojaa passiivitalokonseptiin.
  • EkoFARMER ei haaskaa vettä, lämpöä tai lannoitteita, sillä moduuli muodostaa täysin suljetun viljely-ympäristön.
  • Kokonaisvaltaisesti muokattavien säätöjen ansiosta moduulin käyttäjä saa turvallisesti kasvatettua lähiruokaa mihin aikaan vuodesta tahansa.

Jos 3D-mallin näyttämisessä on ongelmia, katso täältä lisätietoa tarvittavista selainasetuksista.

Kestävyyden ja vihreiden arvojen kannattaminen

EkoFARMERin viljely-ympäristön säädettävyydellä on suuria etuja sekä ympäristölle että käyttäjälle. EkoFARMER ei tuhlaa resursseja, joten se on kestävä ratkaisu ekoystävällisille yrityksille, jotka haluavat tehdä osansa vihreässä vallankumouksessa. EkoFARMER on myös taloudellisesti järkevä vaihtoehto mille tahansa laitokselle, joka haluaa tuottaa omaa satoa. Moduulin mahdollistamat normaalia lyhyemmät kasvujaksot tarkoittavat parempaa satoa. EkoFARMER on helpoin ja tehokkain ratkaisu pienimuotoiseen viljelyyn.

Taloudellista hyötyä yrittäjille ja kunnille

Kaikenkokoiset yritykset, kunnat ja järjestöt voivat hyötyä EkoFARMERin tuomista mahdollisuuksista. Ravintolat voivat käyttää EkoFARMERia oman lähiruoan kasvattamiseen, kun taas suuret yritykset voivat tarjoilla itse kasvatettua ekologista ruokaa yrityksen kahvilassa. Pienet yritykset ja yhdistykset saavat taloudellista hyötyä ympärivuotisesta viljelystä. Mahdollisuudet ovat lähes rajattomat, sillä EkoFARMERia voidaan käyttää lähes missä tahansa.

Tule mukaan tekemään vihreää vallankumousta EkoFARMERin kanssa

Exsilio Oy etsii co-creation-kumppaneita Suomen innovatiivisimpaan kaupunkiviljelyprojektiin – EkoFARMERiin. Tule mukaan EkoFARMERin co-creation-tiimiin ja tuo luonto takaisin kaupunkeihin! Mikä urbaanin vihreän sävy sopii parhaiten yrityksesi liikestrategiaan? Sinun on mahdollista muokata ja kasvattaa markkinoita.