Kaupunkifarmi

Kaupunkiviljely mahdollistaa puhtaan ja terveellisen ruoan kasvattamisen, luo uusia työpaikkoja, tuottaa lisätuloja ja parantaa sosiaalista hyvinvointia

Kaupunkiviljely kasvattaa suosiotaan sitä mukaan, kun kuluttajat vaativat terveellisempää ja lähellä tuotettua ruokaa. Moderni teknologia mahdollistaa resurssitehokkaat ja kestävät ratkaisut. EkoFARMER on optimaalinen viljely-ympäristö vuoden ympäri ja tuottaa ekologista ja puhdasta satoa jättäen vain minimaalisen pienen hiilijalanjäljen. Suurempi sato ja lyhyemmät kasvujaksot parantavat tuottavuutta. Säädettävät viljelyolosuhteet mahdollistavat uusien lajikkeiden kasvattamisen. Kaupunkiviljely kasvattaa markkinoita ja vähentää tuontiruoan tarvetta.

Hyödyt

  • EkoFARMER on optimaalinen viljely-ympäristö vuoden ympäri ja tuottaa ekologista ja puhdasta satoa jättäen vain minimaalisen pienen hiilijalanjäljen.
  • Suurempi sato ja lyhyemmät kasvujaksot parantavat tuottavuutta. Säädettävät viljelyolosuhteet mahdollistavat uusien lajikkeiden kasvattamisen.
  • Kaupunkiviljely kasvattaa markkinoita ja vähentää tuontiruoan tarvetta.