Käyttöesimerkit

Kaupallinen viljely
Kaupallinen viljely

Moduuleihin perustuva viljelyjärjestelmä on yrityksille kätevä ja turvallinen tapa lähituottaa hiilijalanjäljeltään minimaalista terveellistä satoa. Viljelijät voivat toimittaa tuotteensa paikallisille asiakkaille sekä supermarketeille ja ravintoloille, jotka voivat nostaa ekologista profiiliaan kävijöiden houkuttelemiseksi.

Taimien & istukkaiden tuotanto
Taimien & istukkaiden tuotanto

EkoFARMER NURSERY on erityisesti taimien tuottamiseen suunniteltu viljely-yksikkö. Tässä tiiviissä 30 m2:n monikerroksisessa yksikössä viljelyolosuhteet voidaan optimoida kasvun nopeuttamiseksi ja kasvujaksojen lyhentämiseksi. Sadon laatu pysyy tasaisena kasvuerästä riippumatta.

Kaupunkifarmi
Kaupunkifarmi

Kaupunkiviljely mahdollistaa puhtaan ja terveellisen ruoan kasvattamisen, luo uusia työpaikkoja, tuottaa lisätuloja ja parantaa sosiaalista hyvinvointia. Kaupunkiviljely kasvattaa suosiotaan sitä mukaan, kun kuluttajat vaativat terveellisempää ja lähellä tuotettua ruokaa. Moderni teknologia mahdollistaa resurssitehokkaat ja kestävät ratkaisut.

Kasvitutkimus
Kasvitutkimus

Kompakti EkoFARMER soveltuu laboratoriokäyttöön!
Olisipa kätevää, jos kasvuympäristö olisi täysin säädeltävissä… Hetkinen, sehän on jo nyt mahdollista!
Tutustu lempiyrttisi uusiin makuvivahteisiin. Kasvuympäristöllä on suuri merkitys kasvin maun, ulkonäön ja ravintosisällön kannalta.