#

Tule mukaan tekemään vihreää vallankumousta EkoFARMERin kanssa

Exsilio Oy etsii tällä hetkellä uusia co-creation-kumppaneita Suomen innovatiivisempaan kaupunkiviljelyprojektiin. EkoFARMER on resurssitehokas viljelymoduuli, joka soveltuu pienimuotoiseen kaupunkiviljelyyn. Huipputeknologiset ratkaisut yhdistyvät lähiruoan helppouteen ja turvallisuuteen. Tule mukaan muutokseen.

Ympäristöarvot ja vihreä ajattelu otetaan entistä useammin huomioon yritysstrategioissa. Lähiruoka on kasvava trendi ja uusi kilpailuelementti yrityksille tai uusi ansaintakeino yhdistyksille ja mikroyrityksille. Exsilio Oy on uudentyyppisen ekologisesti järkevän viljelyn edelläkävijä. EkoFARMER-viljelymoduuli on uusin, lähes hiilineutraali tulokas Suomen markkinoilla. Siinä yhdistyvät teknologiset edistysaskeleet ja kaupunkiviljelyn edut. Konttimuotoinen viljelymoduuli tuottaa satoa ympäri vuoden ja se voidaan sijoittaa lähes minne vaan ilman että ruoan turvallisuudesta tai laadusta tarvitsee tinkiä.

EkoFARMER on innovatiivinen viljelymoduuli, joka mahdollistaa tehokkaan ja tuottavan kaupunkiviljelyn yrityksille. Yksikkö on rahtikontin muotoinen ja se voidaan asentaa lähes minne tahansa. Yritykset, kunnat, yhdistykset ja pienviljelijät voivat hyötyä EkoFARMERista. Yksikön parhaita puolia ovat sen joustavuus, turvallisesti tuotettu ruoka ja helppokäyttöisyys.

  • EkoFARMER voidaan sijoittaa lähes minne vaan – kaupunkikeskustoihin tai maaseudulle.
  • Voit kasvattaa haluamiasi tuotteita, esim. yrttejä, salaatteja, taimia, jopa non-food-kasveja.
  • Yksikön olosuhteita voidaan säätää, jotta saadaan optimaalinen viljely-ympäristö valitulle kasville, mikä lyhentää kasvukautta ja parantaa tuottoa.
  • Turvallisesti tuotettua lähiruokaa on saatavilla ympäri vuoden.
  • Yksikön viljelyresurssit ovat tehokkaassa ja ympäristöystävällisessä käytössä.
  • Osallistut kaupunkiviljelyn tuomiseen uudelle tasolle Suomessa.

EkoFARMER muuttaa pienimuotoisen kaupunkiviljelyn varteenotettavaksi mahdollisuudeksi minkä kokoiselle yritykselle tahansa. Etsimme juuri nyt co-creation-kumppaneita Exsilio Oy:lle ottamaan osaa EkoFARMERin kehitykseen. Tässä vaiheessa yksiön suunnittelua pääset vielä vaikuttamaan lopulliseen suunnitelmaan.

Lue myös nämä

Jätä kommentti