#

EkoFARMER tulossa markkinoille

Kaupunkiviljely ei ole millään muotoa uusi ilmiö, mutta se ottaa uusia muotoja ja on tulossa takaisin kaupunkeihin vahvempana kuin koskaan. Tehokkaat viljelymetodit, kuten automatisoitu vertikaalinen viljely, tuo tuoreen ruoan saatavuuden kirjaimellisesti uudelle tasolle. Etenkin ruuhkaiset kaupungit, joissa tilaa on vähän ja kuljetusmatkat pitkiä, tai pahasti saastuneet alueet tarvitsevat kipeästi puhdasta ja terveellistä päivittäisruokaa.

EkoFARMER on suljettu viljelymoduuli, joka on varustettu kaikkein uusimmalla kasvihuoneteknologialla. Se mahdollistaa maanviljelysektorin bisnesmahdollisuuksien kasvun mutta myös esim. ruoka-, lääke- ja hajusteteollisuus voivat hyötyä. Voittoa tavoittelemattomat järjestöt voivat yhtä lailla ansaita lisätuloja, ja yksittäiset ihmiset voivat perustaa oman (mikro)yrityksen elantonsa ansaitsemiseksi. Avain kasvaviin markkinoihin löytyy uusista viljelykohteista, teknologiasta ja liiketoimintamalleista, joista on hyötyä kenelle tahansa.

EkoFARMER etsii tällä hetkellä uusia co-creation-kumppaneita ja laajentaa markkinointiaan uusien kotisivujen ja media-kampanjoinnin kautta suomalaisissa ja ruotsalaisissa julkaisuissa, mutta myös maailmanlaajuisissa saksan- ja englanninkielisissä julkaisuissa. Keskustelemme mielellämme liiketoimintamalleistamme ja uusista viljelymahdollisuuksista kenen tahansa kaupunkiviljelyn tulevaisuudesta kiinnostuneen tahon kanssa.

Lue myös nämä

Jätä kommentti