Mikä ekofarmer on?

EkoFARMER on moderneja teknologisia ratkaisuja hyödyntävä kompakti viljelymoduuli, jota voidaan käyttää vertikaaliin kaupunkiviljelyyn ja lähiruoan tuottamiseen. Muodoltaan rahtikonttia muistuttava yksikkö on tosiasiassa täynnä kotimaista huipputason tekniikkaa ja komponentteja. Niiden avulla kontin sisään luodaan lämpötilaltaan ja ilmankosteudeltaan kontrolloitu ympäristö, joka soveltuu ympärivuotiseen viljelyyn.

Kenelle ekofarmer on tarkoitettu?

Yritykset & kunnat

Yksi EkoFARMERin parhaita puolia on sen mukautuvuus eri käyttäjien tarpeisiin. Yritykset voivat käyttää EkoFARMERia taloudellisesti kannattavaan ja omavaraiseen pienimuotoiseen viljelytoimintaan lähes missä ympäristössä tahansa. Kunnat ja järjestöt voivat hyödyntää EkoFARMERia esimerkiksi mielekkään työn järjestämiseen työttömille.

Viljelijät & puutarhurit

Kokoaikaiset maanviljelijät voivat kasvattaa tuotantoaan ja tuottaa satoa missä ympäristössä tahansa ilman, että heidän tarvitsee investoida joustamattomiin kasvihuoneisiin.

EkoFARMER on myös erinomainen pohja menestyksekkäälle mikroyritykselle.

Mikä tekee ekofarmerista erityisen?

EkoFARMER on luotettavin ja tehokkain ratkaisu kaupunkiviljelyyn ja pienimuotoiseen lähiruoan kasvatukseen. Tällä hetkellä ei ole tarjolla kustannustehokkaita ja ekonomisesti järkeviä viljelyratkaisuja yrityksille tai järjestöille, jotka haluavat tuottaa itse satoa.

Viljelymoduuli on mahdollista sijoittaa haluttuun paikkaan niin kaupunki- kuin maaseutuympäristössä. EkoFARMERissa voidaan kasvattaa satoa vuorokauden ja vuoden ympäri ilman, että ruoan laadusta tai viljelyn tehokkuudesta tarvitsee tinkiä. Asiakkaat pääsevät noutamaan tuoreita ja vitamiinipitoisia tuotteita joka päivä.

EkoFARMERissa voidaan tuottaa mitä tahansa salaatista ja yrteistä non-foodiin kuten kukkiin ja lääkekasveihin. Valitse haluamasi viljelykasvi ja tuo markkinoille uusia muunnoksia. Perinteinen kasvihuoneviljely ei vedä vertoja EkoFARMERille joustavuudessa, tuottavuudessa tai muissa ominaisuuksissa.

EkoFARMER on energiatehokas, suljettu ja kontrolloitu viljely-ympäristö. Sen hiilijalanjälki on erittäin pieni eikä hyönteisten tai rikkakasvien torjunta-aineille ole tarvetta.

Ratkaisu sopii kaikille yrityksille ja voittoa tavoittelemattomille järjestöille, jotka haluavat tuottaa omaa satoa ja saada ylimääräistä tuloa. EkoFARMERin ominaisuudet kasvattavat olemassa olevien markkinamahdollisuuksien hyödyntämistä.

Tule mukaan co-creation-kumppaniksi

Exsilio Oy etsii co-creation-kumppaneita Suomen innovatiivisimpaan kaupunkiviljelyprojektiin – EkoFARMERiin. Tule mukaan EkoFARMERin co-creation-tiimiin ja tuo luonto takaisin kaupunkeihin! Mikä urbaanin vihreän sävy sopii parhaiten yrityksesi liikestrategiaan? Sinun on mahdollista muokata ja kasvattaa markkinoita.